Zakelijke beveiligingscamera

Klein zakelijke ondernemers hebben gesproken! Ze zijn op zoek naar een slim camerabewaking systeem dat:

Continu opneemt, HD bewakingsbeelden van de belangrijkste zones heeft om later terug te kijken.

Na sluitingstijd onmiddellijk pushberichten/video naar de smartphone stuurt bij het eerste teken van problemen.

geen maandelijkse kosten heeft, en voor de eigenaar of het personeel geen extra werk oplevert.

Voor dit allemaal en meer – Welkom bij CleverLoop.

HOE CLEVERLOOP WERKT ALS EEN ZAKELIJK BEVEILIGINGSSYSTEEM

Met behulp van een app op je smartphone, een basisstation vol met functies en de mogelijkheid van binnen- en buitencamera’s, CleverLoop houdt je bedrijf veilig, zowel binnen als buiten.
Of je nu even weg bent, een avondje uit of op vakantie, Met CleverLoop video bewaking kun je met een gerust hart weg en je bedrijf krijgt de bescherming die het verdient.
Slimme meldingen buiten kantooruren
Wanneer je klaar bent voor de dag, wilt je een krachtige en intelligente bewakingscamera die blijft werken voor jou. CleverLoop maakt gebruik van unieke zelflerende algoritmes om belangrijke activiteiten te onderscheiden van normale bewegingen, verzend direct pushberichten/Video naar je smartphone wanneer het er toe doet. Nodeloze alarmen zijn verleden tijd.
LIVE BEELD OP DE WERKPLEK
Camera-systemen voor zakelijk gebruik houden de vinger aan de pols door live-weergave van wat er daadwerkelijk gebeurt. Op je smartphone kunt je zien hoe druk je bedrijf en het personeel zijn, zien wat je klanten aan het doen zijn, of gewoon controleren of alles in orde is.
Neemt elke seconde van elke camera op
Sluit een harde schijf aan en CleverLoop wordt een zakelijk beveiligingssysteem dat weken lang continue, high definition video-opnamen opslaat. Net als een gewoon CCTV-systeem, kan CleverLoop beelden weergeven welke je herhaaldelijk kunt bekijken als je op zoek bent naar relevant beeldmateriaal van iets wat er gebeurd is.
Makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik
De installatie is een eitje met de CleverLoop app leiden we je door het installeren van het basisstation en de binnen- en buitencamera's.
Volledige app toegang tot je CleverLoop systeem is voor andere gebruikers, zoals mede-eigenaars of beheerders gratis. En automatisch inschakelen / uitschakelen van je beveiligingscamera's met behulp van de geo-locatie van de aangesloten telefoons en / of tijdschema, betekent dat je je nooit meer hoeft af te vragen of de laatste persoon het systeem heeft ingeschakeld.
Geen doorlopende kosten
Naast de aankoopprijs, heeft CleverLoop geen doorlopende kosten. klopt, er zijn geen maandelijkse kosten aan een beveiligingsbedrijf, geen meldkamer kosten, geen contracten en geen extra kosten voor opslag.
Betere beveiligd voor minder geld betekent hogere winsten en een betere bedrijfsvoering.

Waar gebruik bedrijven het CLEVERLOOP systeem voor

Voorkomt diefstal door eigen Personeel
De traditionele CCTV-systemen worden vaak gebruikt als een afschrikmiddel voor diefstal door eigen personeel, en als bewijs bij wangedrag .
Lees verder Verbergen
Volg Klanten
Met behulp van een slim HD bewakingscamera systeem is het eenvoudige om klanten te volgen, ongeacht wat voor soort bedrijf je hebt .
Lees verder Verbergen
Beveiligde voorraad
Voortdurende beweging van de voorraad is de sleutel tot winst, maar alleen als het daadwerkelijk is besteld en betaald.
Lees verder Verbergen
Door het aansluiten van een externe harde schijf, gedraagt CleverLoop zich als een CCTV-beveiligingssysteem voor zakelijk gebruik, wat betekent dat je het beeldmateriaal van de afgelopen dagen of weken altijd kunt terugkijken.
In staat bent om de live beelden van camera’s te bekijken op een smartphone via de beveiligings app wat ondernemers en managers de mogelijkheid biedt om te bekijken wat er op de werkvloer gebeurt. Vooral handig voor als je op kantoor bent of voor korte of langere tijd afwezig bent.
Retailwinkel beveiliging camera's zijn een voor de hand liggende manier om winkeldieven te vangen. Ook voor het volgen van klanten en gasten in cafés, restaurants, bars, recepties, kleine kantoren en werkplaatsen zijn beveiliging camera’s zeer efficiënt.
Of je nu op zoek bent naar bescherming van eigen personeel, voorraden, waardevolle ruimtes of dure apparatuur, juist de mogelijkheid om voortdurend de klanten te volgen en opnames te hebben van de activiteiten van de klanten maakt CleverLoop zo nuttig in deze situaties.
Het gebruik van een zorgeloos bedrijf beveiligingssysteem, met meerdere camera's, kan het verlies van voorraad verminderen.
Voorraad kan gaan ontbreekt in verschillende plaatsen, dus investeren in een magazijn beveiligingssysteem of het plaatsen van cameratoezicht bij het laadruimtes en magazijnen zorgen voor een betere controle op de voorraad . Installeer een CleverLoop systeem met vier HD-camera's, en je hebt onmiddellijk een krachtige zakelijke beveiligingssysteem. Behoefte om meer gebieden te dekken? Installeer gewoon extra Basisstation om je beveiliging te vermenigvuldigen.
Voorkom inbraken
Nachtzicht, pushberichten, video waarschuwingen en gratis cloud back-up van belangrijke clips, biedt een ideale beveiliging voor kleine bedrijven.
Lees verder Verbergen
Ontmoedigd Vandalisme
Het ophangen van buitencamera’s rondom je bedrijfspand is een effectieve manier om vandalen te pakken welke je eigendommen beschadigen of vernielen.
Lees verder Verbergen
Tenzij CCTV-camera's 24/7 gecontroleerd worden, kan een inbraak onopgemerkt uren doorgaan. En ouderwetse alarmsystemen met bewegingsdetectie laten je niet zien wat er gebeurt en kostbare bewakingsdiensten zijn veelal noodzakelijk om te controleren of het een echte inbraak is.
Het CleverLoop Basisstation analyseert 24/7 de beelden van camera's. Slimme analyse betekent dat je wordt gewaarschuwd wanneer het er toe doet en live kunt meekijken voor de juiste opvolging, waar je ook bent.
Met een ingeschakelde CleverLoop worden de gebieden gecontroleerd waar mensen niet mogen zijn na bepaalde, pushberichten en videobeelden zorgen voor een snelle reactie en veilig video bewijs.
Vandalisme is niet alleen duur en tijdrovend om schoon te maken, maar het is ook een teken van andere en mogelijk meer ernstige problemen. Met buitencamera's, kun je kijken naar de problemen buiten, zodat eventuele overlast binnen geen kans krijgt.

WAAR BEDRIJVEN CLEVERLOOP BEVEILIGINGSCAMERA'S PLAATSEN

Magazijn
laadperron
Achter de balie
Ingangen en receptie
Buiten gebied
Je magazijn staat waarschijnlijk vol met waardevolle goederen en producten, en elk meegenomen product zonder betaling raakt het bedrijfsresultaat. De vraag is, hoeveel van je bedrijfseigendommen wil je beschermen? Of je magazijn wordt gebruikt voor niet toonbare voorraad, of voor het in voorraad houden van eten, wijn en sterke drank in de horeca, een beveiligingssysteem voor het magazijn zal helpen ter controle van deze voorraad.
Klein zakelijke beveiligingscamera's schrikken af en beperken diefstal door werknemers en je kunt live beelden bekijken of opgenomen beelden terugkijken. Moeilijk om een oogje in het zeil te houden op de winkel en het magazijn? Als een retailwinkel beveiligingssysteem, helpt CleverLoop je ook om klanten te volgen.
Lees meer Verbergen
Slimme bewakingscamera systemen zorgen ook voor de соntrоle van niet publieke locaties, zoals laadperrons en afgifte punten van koeriersdiensten.
Sluit een harde schijf aan op het CleverLoop Basisstation en het is een CCTV systeem die de beelden opneemt en je deze later kunt terugkijken indien gewenst.
Plaats een CleverLoop camera op je achterdeur of laadperron en je zult niet alleen onmiddellijke een pushbericht op je smartphone ontvangen van de leveringen, maar je krijgt ook meldingen van iemand anders in de buurt van de deur en ongewenst pakketten meeneemt.
Lees meer Verbergen
Veel beveiligingssystemen in winkels hebben een camera die de hele balie in beeld heeft.Een enorme kans gaat verloren! Een beveiligingscamera op ooghoogte achter de toonbank zorgt ervoor dat de klant volledig in beeld is en biedt daarmee de beste kans tot identificatie en de overvaller te arresteren.
Verberg de camera of houd het in het zicht, maar zorg voor een back-up. Een CleverLoop systeem ondersteunt 4 HD-camera's, dus maak gebruik van meerdere camera's om de gehele balie of moeilijke hoeken in zicht te krijgen.
Lees meer Verbergen
Uit veiligheidsoverwegingen ten aanzien van medewerkers, hebben kleine bedrijven zoals kantoren en werkplaatsen vaak beveiligingscamera's bij de ingang en de receptie.
Door het opnemen van de in- en uitgaande mensen kun je verdachte situaties terugkijken. Ook als een receptie onbemand is kun je gemakkelijk terugzien of iemand achter de balie gaat en persoonlijke of zakelijke eigendommen meeneemt.
Het installeren van een HD smart security systeem laat je ook duidelijke videobeelden ontvangen van ongewenste bezoekers na sluitingstijd. CleverLoop's detectiealgoritmen onderscheid onbelangrijke bewegingen en stuurt alleen belangrijke clips direct naar je smartphone.
Lees meer Verbergen
Het optioneel plaatsen van weerbestendig buitencamera's betekent dat je problemen voor bent en de inbreker niet eens de kans krijgt om naar binnen te komen.
CleverLoop is een zakelijk beveiligingssysteem dat het ook mogelijk maakt om de buitenkant van je pand te controleren, dat is een zeer effectieve manier om je bedrijf te beschermen, omdat je snel kunt reageren op de problemen, waardoor schade en verlies zeer beperkt blijven.
Buitencamera’s aangesloten op het basisstation met behulp van je bestaande bedrijf WiFi-netwerk of via een Ethernet-kabel bewaken daarmee steegjes, achterdeuren, parkeerplaatsen en opritten.
Lees meer Verbergen

Beoordeling klant

Echt handig in gebruik
Het hebben van dag en nacht videobewaking heeft ons nog meer een veilig gevoel gegeven en de mogelijkheid om de video's te bekijken en het systeem te bedienen vanaf mijn iPhone maakt het erg handig om te gebruiken. Plus, er zijn geen maandelijkse kosten zodat het systeem zich in no- time zal terug betalen.
Helpt bij het beheer van meerdere winkels in verschillende steden
Met de standaard camera posities die een winkel zou hebben voor beveiligingsdoeleinden, en de mogelijkheid om elke camera live mee te kijken via willekeurige smartphone, waar dan ook, is de sleutel tot onze keus.

Tech specs

Basisstation
Binnencamera
Buitencamera
Toezicht
Ondersteuning tot 4 HD-camera's, buiten en / of binnen
Slimme interne analyse met snel zelflerende algoritme
Hardware
Processor: 1.4 GHz Cortex-A9 Quad-core
Bus: DDR 800 MHz
Geheugen: 1 GB RAM
Opslag: 8 GB on-board opslag
COMMUNICATIE & CONTROLE
Pushberichten en mobiele toepassingen
Live bekijken van de camera´s
Geo-Fencing
Optionele inactiviteit tijdschema´s
Offline alarm
Maten
Breedte: 11 cm
Hoogte: 3 cm
OPSLAG
Slaat 7 dagen video clips gebeurtenissen op met optionele cloud opslag
Gratis en onbeperkt downloaden en delen van de video clips gebeurtenissen
Ondersteunt externe USB-opslagapparaten voor CCTV continu videobeelden opslag *
* Met standaard 720p opname resolutie, kan een 1 TB harde schijf tot 45 dagen continu videomateriaal opslaan.
MOBIELE APPLICATIE
720p HD Camera
Lens met 115° kijkhoek
2-Weg Audio
Automatisch Nachtzicht
802.11 b/g/n Wi-Fi
Bekabelde Ethernet
Lengte stroomkabel 3m
Standaard stekker voor stopcontact
Compatibel met Power over Ethernet (PoE) kits *
* Niet meegeleverd
720p HD Camera
Lens met 60° kijkhoek
Waterbestendig
Automatisch Nachtzicht
802.11 b/g/n Wi-Fi
Bekabelde Ethernet
Lengte stroomkabel 3m
Standaard stekker voor stopcontact
Compatibel met Power over Ethernet (PoE) kits *
Werkingstemperatuur: -20°C tot 60°C
* Niet meegeleverd

Laatste zakelijke beveiligingsnieuws

CleverLoop als een slimme retail business tool, die ook Smart Security biedt
We waren echt enthousiast om onlangs te horen dat onze goede vrienden bij Cactus Outdoor een nieuwe winkel in een andere stad opende. Ze hadden een aantal van de voor de hand liggende toepassingen voor beveiligingscamera's in gedachten voor deze nieuwe locatie, maar de keuze voor CleverLoop is vooral om de innovatieve functies van het systeem
Gratis verzending.
Gekocht, maar de doos nog ongeopend? Volledige terugbetaling binnen 30 dagen.
Probeer het voor 14 dagen (zelfs geopend) met een volledige geld terug garantie als het systeem je niet bevalt.
1 jaar garantie. Goede en snelle service hoort daar natuurlijk bij.
Veilig betalen met