SMART HOME SECURITY

Het beschermen van je huis, familie en bezittingen is nog nooit zo eenvoudig geweest. CleverLoop is het smart home beveiligingssysteem wat slim genoeg is om te leren wat normaal is en je alleen attent maakt op iets buitengewoons via een pushbericht naar je smartphone en snel actie kunt ondernemen.

HOE CLEVERLOOP WERKT ALS CAMERABEWAKING SYSTEEM VOOR THUIS

Of je nu in een huis, een appartement of een vakantiehuis hebt, CleverLoop helpt je een oogje in het zeil te houden door het aansluiten van beveiligingscamera's in uw WiFi-thuisnetwerk.
En omdat één camera soms niet genoeg is om alles af te dekken, ondersteunt CleverLoop meerdere camera's, inclusief waterbestendige buitencamera's en groothoek binnencamera's .
SLIMME MELDINGEN ZONDER MAANDELIJKSE KOSTEN
Als een leverancier van huis beveiligingssystemen kosten berekend voor intelligente detectie functies, cloud back-up of het downloaden van je eigen beeldmateriaal; dan betaal je teveel.
CleverLoop biedt een systeem met zeer uitgebreide functies zonder maandelijkse kosten en je bespaart zo honderden euro´s per jaar.
Makkelijk te installeren
Camera´s overal te plaatsen
Gebruik buitencamera's om problemen te voorkomen nog voordat de inbreker daadwerkelijk binnen is en binnencamera’s voor de beveiliging in je huis.
Video instructies vanuit de app, begeleiden je stap-voor-stap gemakkelijk door het installeren van je beveiligingssysteem. De camera´s simpelweg voorzien van stroom, verbinden met het netwerk met behulp van een sterk WiFi-signaal of kabel, en je hebt een smart home bewakingscamera systeem.
MEER DAN EENVOUDIGE BEWEGINGSDETECTIE
CleverLoop's technologie gaat verder dan de traditionele beveiligingssystemen met behulp van slimme zelflerende algoritmen om te zien, leren en begrijpen wat ongebruikelijk is ten opzichte van de normale situaties.
Met een beetje training en fine-tuning, kan CleverLoop een kat of zwaaiende boom onderscheiden van een mens, dus de volgende keer dat je telefoon zoemt, weet je dat het iets belangrijks is.
VERGEET NOOIT MEER JE ALARM IN TE SCHAKELEN
Omdat CleverLoop is uitgerust met Geo-Fencing technologie kan automatisch uitgeschakeld worden als een familielid thuis komt, en inschakelen als iedereen het huis heeft verlaten. Of stel tijdschema’s in om het systeem in- en uit te schakelen. Zorgeloze beveiliging die ook nodeloze alarmen vermindert.

WAAR HUISEIGENAREN HET CLEVERLOOP SYSTEEM VOOR GEBRUIKEN

Beschermen tegen Inbraak
Of je nu winkelen bent of op vakantie voor een maand, een bewakingscamera systeem is het volgende beste ding om in je huis te hebben.
Lees meer Verbergen
Kinderen zijn veilig thuis
Mobiele telefoons zijn geweldig voor het bekijken van je kinderen, maar soms is het leuk om te kunnen zien dat ze thuis zijn en te zien wat er gebeurt.
Lees meer Verbergen
Toezien op leveringen
Een CleverLoop video bewakingssysteem kan je waarschuwen dat je iets afgeleverd krijgt, zelfs als je niet thuis bent.
Lees meer Verbergen
Het is lastig om niet te weten of je huis en bezittingen veilig zijn als je er niet bent. Het hebben van WiFi beveiligingscamera's waar noodzakelijk, snelle waarschuwingen naar je smartphone van alleen ongewone activiteiten, de mogelijkheid om direct te zien wat er daadwerkelijk gebeurt, en het hebben van video bewijs wat veilig opgeslagen is in de cloud betekenen dat CleverLoop alles heeft wat je nodig hebt.
Met een camerasysteem kun je controleren of je kinderen thuis zijn gekomen van school, of dat het "kleine" feestje van uw tieners onder controle blijft als je weg bent. Als de camera's zijn geplaatst om beveiligingsredenen dan is het soms erg handig om je kinderen daarop te kunnen zien.
Maar als je het pakket niet hebt ontvangen is het moeilijk om te weten of de koerier het echt afgeleverd heeft, als iemand anders in het huis ervoor getekend heeft maar het niet aan je heeft afgegeven, of het is bij de voordeur achtergelaten en later gestolen. Een strategisch geplaatste bewakingscamera kan alle details voor je opnemen en te helpen om dit tot een goed einde te laten komen.
Bekijk Huisdieren
Als huisdieren onderdeel van je familie zijn, weet je dat er vaak momenten zijn waarop je wilt controleren hoe het gaat met ze.
Lees meer Verbergen
FAMILIE MOMENTEN VASTLEGGEN
Het is altijd een dilemma. Wil je meedoen met feesten en speciale gebeurtenissen of ga je in plaats hiervan het fotograferen of filmen?
Lees meer Verbergen
Je zou in de tuin of voor een paar uur buitenhuis zijn en je huisdier op leeftijd, ziek of medisch probleem kunnen hebben, met een CleverLoop camera systeem kun je zien hoe het met ze gaat, luisteren naar welk geluid ze maken en als je denkt dat het zal helpen kun je zelfs met ze praten via de camera's.
De meeste mensen gebruiken CleverLoop als een beveiligingscamera systeem, maar met een HD, WiFi verbonden camera's die je zelf overal kunt plaatsen, het kan net zo goed een automatisch systeem zijn voor de registratie van speciale familiemomenten vanuit meerdere invalshoeken, rechtstreeks naar je eigen harde schijf. Je weet zeker dat al het plezier door de camera wordt vastgelegd zonder zelf iets te moeten missen.

WAAR HUISEGENAREN CLEVERLOOP VEILIGHEIDSCAMERA'S PLAATSEN

Voordeur
Garage
Zijraam
Achtertuin
Oprit
De hoofdtoegang tot je huis is een geweldige plek voor een WiFi-beveiligingscamera en kan voordeel geven bij de tactiek die dieven vaak gebruiken.
Veelal kloppen of bellen inbrekers aan bij de voordeur om te controleren of er iemand thuis is voordat ze beginnen te zoeken naar de gemakkelijkste manier om in te breken. Dit geeft je CleverLoop video bewakingssysteem een kans om hen goed in beeld te krijgen, en als ze dan ook nog verschijnen op een andere camera rondom je huis is het waarschijnlijk tijd om de politie te bellen.
Lees meer Verbergen
Met auto's, gereedschap, tuingereedschap en opgeslagen huishoudelijke artikelen zijn garages een voor de hand liggende doelwit voor dieven.
Het zou een serieuze inbraak kunnen zijn of een open deur en een opportunistische passant, maar hoe dan ook, je garage is het beschermen waard. Zowel binnen, buiten of beide, CleverLoop beveiligingscamera's laten je een oogje houden in het zeil houden op de garage, ontvangen pushberichten bij ongebruikelijke activiteiten en slaat beelden veilig op van iedereen die probeert in te breken of eigendommen van je probeert te stelen.
Lees meer Verbergen
Na het controleren van de voordeur, zijramen is de volgende halte voor inbrekers waarschijnlijk een tour rondom je huis.
Als potentiële ingangen of kamers door dieven worden bekeken zijn WiFi beveiligingscamera’s ervoor om dit eenvoudig in beeld te krijgen.
Met de mogelijkheid om met het CleverLoop systeem de grote van een persoon die een camera zou kunnen zien te vertellen, de zelflerendheid zoals waaiende bomen door de wind te onderscheiden en een camera die een kamer bekijkt zelfs naar buiten kan kijken is een geweldige manier om je huis te beveiligingen.
Lees meer Verbergen
Achtertuinen bieden inbrekers vaak de perfecte mogelijkheid om je huis in te komen zonder gezien te worden vanaf straat of het huis.
Achtertuinen zijn ook een zeer belangrijke locatie voor elk bewakingscamera systeem. Huisdieren, bomen en wind beïnvloeden de meeste detectiesystemen en betekend constant vals alarm. De slimme zelflerende CleverLoop algoritmen die snel leren van wat wel en niet belangrijk is zorgen ervoor dat een waarschuwing van de camera in tuin, niet een verdachte boom zal zijn of een hond op zoek naar je TV om deze te stelen.
Lees meer Verbergen
Als een voor de hand liggende toegang tot je huis, is je oprit ook een voor de hand liggende locatie voor een bewakingscamera.
Het krijgen van een pushbericht op je mobiele telefoon wanneer er iemand je oprit op komt kan je een zeer nuttige waarschuwing opleveren. Je kunt controleren of je ze herkent, of als iemand thuis een bezoeker verwacht, of via andere camera’s live meekijken in en rond huis om te zien waar de persoon naar toe gaat, of zelfs direct de politie bellen.
Lees meer Verbergen

Beoordeling klant

Een inbreker gepakt met CleverLoop!
We zijn niets kwijt en de kosten van dit geweldige systeem was vele malen minder dan mijn eigen risico van mijn verzekeringspolis!
Amazon Top 50 Reviewer
Het systeem is van hoge kwaliteit en doet precies wat het zegt. Installatie was een eitje en werkt al maanden prima.
Houdt een oogje in het zeil op mijn huis, dus hoef ik dat zelf niet te doen
CleverLoop is een pakket dat de juiste mix van makkelijk in gebruik, altijd aan, geen bijkomende kosten en compatibiliteit heeft.
Amazon Top 1000 Reviewer
Een geweldige beeldkwaliteit, app, en klantenservice - Werkt feilloos vanaf het moment dat ik het geïnstalleerd heb.
Systeem werkt absoluut zoals geadverteerd.
Ik hou van de auto-schakel instelling, het systeem schakelt de waarschuwingen uit terwijl je thuis bent en in als je weggaat.
Gebruikt CleverLoop al meer dan 8 maanden.
Ik heb een goed gevoel bij het idee dat ik kan zien wat er gebeurt ... Echt mijn kosten voor het gebruik ervan zijn nihil... en geen verborgen cloud opslag kosten.

Tech specs

Basisstation
Binnencamera
Buitencamera
Toezicht
Ondersteuning tot 4 HD-camera's, buiten en / of binnen
Slimme interne analyse met snel zelflerende algoritme
Hardware
Processor: 1.4 GHz Cortex-A9 Quad-core
Bus: DDR 800 MHz
Geheugen: 1 GB RAM
Opslag: 8 GB on-board opslag
COMMUNICATIE & CONTROLE
Pushberichten en mobiele toepassingen
Live bekijken van de camera´s
Geo-Fencing
Optionele inactiviteit tijdschema´s
Offline alarm
Maten
Breedte: 11 cm
Hoogte: 3 cm
OPSLAG
Slaat 7 dagen video clips gebeurtenissen op met optionele cloud opslag
Gratis en onbeperkt downloaden en delen van de video clips gebeurtenissen
Ondersteunt externe USB-opslagapparaten voor CCTV continu videobeelden opslag *
* Met standaard 720p opname resolutie, kan een 1 TB harde schijf tot 45 dagen continu videomateriaal opslaan.
MOBIELE APPLICATIE
720p HD Camera
Lens met 115° kijkhoek
2-Weg Audio
Automatisch Nachtzicht
802.11 b/g/n Wi-Fi
Bekabelde Ethernet
Lengte stroomkabel 3m
Standaard stekker voor stopcontact
Compatibel met Power over Ethernet (PoE) kits *
* Niet meegeleverd
720p HD Camera
Lens met 60° kijkhoek
Waterbestendig
Automatisch Nachtzicht
802.11 b/g/n Wi-Fi
Bekabelde Ethernet
Lengte stroomkabel 3m
Standaard stekker voor stopcontact
Compatibel met Power over Ethernet (PoE) kits *
Werkingstemperatuur: -20°C tot 60°C
* Niet meegeleverd

Laatste woonhuis beveiligingsnieuws

Inbraak Preventie Tips
In Nederland zijn elk jaar alleen al ongeveer 65.000 inbraken gemeld - dat neerkomt op ongeveer 175 inbraken per dag! De politie erkent dat er de afgelopen tijd sprake was van een heuse inbraakgolf in bepaalde plaatsen. Volgens de politie moeten mensen vaker 112 bellen als ze iets verdachts zien…
Gratis verzending.
Gekocht, maar de doos nog ongeopend? Volledige terugbetaling binnen 30 dagen.
Probeer het voor 14 dagen (zelfs geopend) met een volledige geld terug garantie als het systeem je niet bevalt.
1 jaar garantie. Goede en snelle service hoort daar natuurlijk bij.
Veilig betalen met