BEVEILIGING IN ACTIE

VOLLEDIGE CONTROLE IN DE PALM VAN JE HAND

Bekijk video alarmen, zoals deze opgenomen door een CleverLoop Gebruiker waarbij iemand gearresteerd is, allemaal door middel van je beveiligings app op de telefoon. Gebruik de app ook voor live bekijken van de beelden en het aanpassen van de instellen van je systeem.

DIRECT PUSHBERICHTEN WANNEER ER IETS GEBEURT

Wanneer CleverLoop iets ziet gebeuren rondom je huis zullen de videoclips geanalyseerd worden om te beslissen of het ongewoon is. Belangrijke clips worden naar de cloud geback-upt, en op hetzelfde moment zul je deze melding direct als pushbericht op je smartphone ontvangen.

SLIMME AUTO-SCHAKEL INSTELLINGEN

Via de app kun je handmatig het systeem of een camera inschakelen. Je kunt dit ook zo instellen dat dit automatisch gedaan wordt, met ofwel de tijd schema's of met behulp van de geo-locatie van de smartphone die zijn aangesloten op je systeem. Codebediendelen of schakelfouten zijn verleden tijd.

Geo-Fencing instellen
Hoe schakel je een camera in

FINE-TUNE SLIMME DETECTIE AANGEPAST OP DE OMGEVING

Vanuit de app kun je camera's voor zowel binnen als buiten instellen en ook fine-tunen. Voor de beveiliging binnen kun je de grote van een persoon instellen die een camera zou kunnen zien en kiezen er huisdieren aanwezig zullen zijn. Kies 'hot spots' voor de buiten camera om de gebieden te bepalen waarbij waarschuwingen gegenereerd moeten worden.

Hot Spot
Grote instellen

NODELOOS ALARM?
GEWOON AANTIKKEN EN HET BEGINT TE LEREN

CleverLoop’s slimme zelflerende algoritmen reageren op input van de gebruiker. Als je gewaarschuwd bent om iets dat eigenlijk onbelangrijk is, tik je vervolgens op het scherm om feedback te geven en het systeem zal zich aanpassen aan je specifieke instellingen.

IN APP VIDEO INSTRUCTIES VOOR
EENVOUDIGE INSTALLATIE

Van hoe je het basisstation moet aan sluiten tot fine-tuning van je camera, de CleverLoop app zal je door het instel-proces heen loodsen met nuttige aanwijzingen. Er is ook een normale handleiding voor mensen welke op zoek zijn naar meer informatie.

DOWNLOAD DE APP